Nederlandse HuizenZelf je huis verkopen

De vraag is: is een makelaar nog nodig?

Voor de een wel en voor de ander niet.

De meeste mensen zijn redelijk tot goed in staat om de waarde van een woning te bepalen. Met behulp van wat tips en tricks moet jij in staat zijn met jouw belangstellende koper via netjes onderhandelen tot een vergelijk te komen. Door dat alles zelf te doen, bespaart men zichzelf de makelaarskosten en kun jij in plaats daarvan een nieuwe keuken of een nieuwe badkamer in het huis dat je nu op het oog hebt laten aanbrengen. 

We leven in een veranderende tijd. In allerlei branches vinden veranderingen plaats. De beschikbaarheid van internet en andere nieuwe media spelen daarbij een wezenlijke rol. Eigenlijk is internet niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Bij de verkoop van kleding, van auto’s, van vakanties, van vliegtickets, van verzekeringen en van hypotheken kan het digitale tijdperk een rol spelen. Men kan het niet zo gek bedenken of men kan het verkopen en kopen op internet. Er worden instructies gegeven op een site hoe je een product of item kunt verkrijgen tegen een gereduceerd bedrag. Een “dure“ tussenpersoon is niet meer nodig.

Je vindt alle informatie en instructies op internet. Dat houdt dus in dat het ook met jouw huis zo kan. Het enige wat je nodig hebt is een computer/laptop, internet, een goede site die je alle ins en outs geeft, een telefoon en een beetje tijd om weloverwogen tot gerichte actie over te gaan. Je bent er echt geen 2 uur per dag mee bezig om jouw huis te verkopen. Er melden er zich echt geen 20 mensen aan als gegadigden voor jouw huis. Dat zou natuurlijk wel mooi zijn. Het is dus geen fulltime job. 

“Nederlandse Huizen” is een site die gewoon met de tijd mee gaat. Of beter gezegd: “Nederlandse Huizen” is de tijd ver vooruit in deze tijd waarin veel mensen hun huis graag en vooral snel willen verkopen, tegen hele lage kosten.

En het verkopen van jouw eigen huis op deze wijze is nog leuk ook om te doen.

Met een vriendelijke groet,

Hubert Virtie